Klaar met diëten, lijnen en afvallen?

Klaar met altijd maar druk zijn met anderen dan jezelf?

Tijd voor actie!

Waarom het FFL Programma?

Ben je er klaar mee op pogingen te doen?

Om maandag te beginnen?

Weet je gewoon even niet hoe je verder moet met je voeding?

Weet je niet hoe je het beste kunt trainen om vooruit te blijven gaan?

Dan is Fit Focus Lifestyle voor jou!

Waarom samenwerken?

Na meer dan 15 jaar coachen, lesgeven en personal training geven ben ik ervan overtuigd dat ik je kan helpen ALS…

We een klik hebben.

Je bereid bent ervoor te gaan.

We samen kiezen voor kleine stapjes en geen rigoreuze veranderingen.

Je net als ik ook kan genieten van en tijdens het proces.

We positief en optimitisch blijven tot we de juiste balans gevonden hebben.

Over mij

Toen ik in 2010 een body pump les gaf werd het zwart voor mijn ogen. Iemand nam mijn les over en ik ging naar de personeelsruimte. Suikertekort riep iedereen behalve een personal trainster die zei dat ik gewoon stevig en verzadigend moest eten.

Ik kreeg van haar walnoten en gekookte eieren en ik voelde me een heel stuk beter. Destijds sportte ik 30-40 uur in de week (voetbal, fitness, spinning, body pump, sportopleiding) en at ik alles wat los en vast zat zonder na te denken.

Die zelfde dag ben ik met haar aan de slag gegaan om mijn voeding te veranderen en anders te gaan trainen. Minder trainen, meer rusten, meer herstellen, beter eten, meer bijhouden enz. enz. Binnen een half jaar had ik een andere leefstijl en nog een jaar later werd ik zelf personal trainer in die gym.

Als je op deze pagina bent is de kans groot dat je niet hetzelfde verhaal hebt als ik maar dat je vet wil verliezen en je leefstijl wil veranderen. Maar dat maakt de manier van leefstijl veranderen niet anders dan wat ik zelf heb moeten doen. Namelijk… leren hoe het werkt, leren hoe het werkt voor mij en dan leren hoe je er een leefstijl van kan maken.

Het is echt mega belangrijk om keuzes te maken op basis van wetenschap, gevoel en leefstijl. Dat zijn ook de 3 pijlers in die volgorde waar ik mee werk.

We kijken naar hoe het werkt voor iedereen (wetenschappelijk onderbouwd), dan gaan we kijken hoe we dat op jou kunnen toepassen (hoe werkt het in de praktijk bij jou) en dan gaan we kijken hoe we er een leefstijl van kunnen maken.

Klaar om samen de volgende stap te nemen? Hieronder lees je concreet hoe we dat gaan doen.

Door de juiste manier van bewegen en trainen, het in stapjes veranderen en bijhouden van je voeding met de juiste voedingswaarde werken we naar de fitste versie van jou.

Door beter plannen van je tijd, bewaken van je energie, verminderen van stress en meer ontspannen ga je tijd over houden en tackle je alles met meer energie.

Je positieve, energieke, lekker-in-je-vel leefstijl is straks een verzameling van je gewoontes en gedrag die we vanaf het begin gaan aanleren.

Wat ga je praktisch krijgen en doen?

Zoals je in bovenstaande afbeeldingen ziet is de basis elke keer weer FIT, FOCUS & LIFESTYLE.

Maar hoe pakken we dat aan?

Door gebruik te maken van onze app kun je alles tracken rondom je voeding, gewicht, centimeters en andere resulaten waardoor we samen alle data hebben om je structuur naar jouw doel te creeren. 

Door middel van praktische tips rondom slaap, herstel, time management en planning krijg je meer focus en houdt je meer tijd over voor je doel, voor jezelf en je omgeving.

Door het aanleren van gewoontes en routines ga stap voor stap je gedrag veranderen waardoor het een leefstijl wordt die je voor altijd vol kan houden zonder al te veel na te denken. 

Hoor en zie wat anderen hebben bereikt…

Dit is Femmy!

Geloof het of niet maar ze is 47 jaar. Sinds 2019 zijn we partners met Start2Workout en nu zal ze mij ondersteunen bij FFL na zelf alles al doorlopen te hebben wat je kunt leren binnen het programma. Zij is de ervaringsdeskundige die meer dan 35 kg afgevallen is en nu mede eigenaar van een Bootcamp organisatie, coach en personal trainer is.

Dit is Dominique!

Mijn vriendin en future wifey 🙂

Je ziet op insta weleens plaatje van couple goals van twee fitte, strakke mensen die samen zijn.

Maar geloof me. People who train together, stay together!

Wij hebben samen een leefstijl gecreëerd waarmee we resultaat boeken terwijl we allebei echt van snoepen en snaaien houden. Dat kan gewoon! Maar wel in de juiste balans.

En niet te vergeten dat wij twee schatten van meisjes hebben wat het leven mega veel leuker maar echt niet makkelijker maakt.

Resultaat boeken en er een leefstijl van maken is echt heel goed mogelijk. Zeker als je iemand bij de hand hebt die je op elk moment kan helpen om je net weer dat stapje verder te helpen.

We hebben 3 coaching programma’s.

De programma’s volgen elkaar op.

Maar uiteindelijk moet je doen wat het beste bij je past op dit moment.

Onze coaching programma’s:

En nu?

Vul de vragenlijst in en ik neem contact met je op over welk programma het beste bij je past en wat de vervolg stappen zijn!

Tot snelwink

Bart